Rebecca Rehn

Sorgligt

Publicerad 2013-05-29 17:01:59 i Allmänt

Imorgon är en sorglig, men samtidigt underbar, dag. Min sista skoldag. Sen är vi lediga fram till studendagen. Det värsta av allt är att jag lämnar ifrån mig min Macbook Pro imorgon... Måste köpa mig en egen så fort som möjligt, får hybris så fort jag sitter vid min PC! 

Nu är det städa lägenheten som gäller för imorgon kommer mamma, syster, Viggo och Malin hit för Vårruset står på schemat.

Kommentarer

Postat av: POOS

Publicerad 2013-05-29 18:06:30

Jag har aldrig haft en mac men har vart sugen på en hur länge som helst.
Kan du skriva ner för och nackdelar? :)

Svar: Det kan vara för att jag aldrig ägt en PC som är i samma prisklass som denna Mac (ca 10 000) men anser att denna dator har en helt annan prestanda. Den går mycket fortare, även om man kör mycket stora filer och program som jag ofta gör när jag redigerar bild/film/koder osv. Det är nästintill omöjligt att få virus på Mac, vilket är väldigt enkelt på PC. Batteritiden, tycker jag, försämras väääldigt snabbt på PC, men jag har haft min Mac under ett år nu och det har inte blivit ett dugg sämre. Är den fulladdad kan man vara utan strömsladd 5-6 timmar. Det enda negativa jag kan komma på (har ju inte jättemycket erfarenhet) är priset, men man får ju vad man betalar för! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela