Rebecca Rehn

Okej att vara tjock, men inte smal?

Publicerad 2013-05-24 12:12:26 i Allmänt

Idag hade jag min allra sista svenskalektion på gymnasiet och vi fick tillbala en del gamla texter och arbeten. En utav de jag fick tillbaka var denna essä, som jag skrev i vintras. Detta kan vara en utav de texterna jag är mest stolt utöver. Har haft svårt att uttrycka mina åsikter inom denna debatt, men tyckte jag lyckades ganska bra här. Och brukar ha svårt för att publicera mina texter då jag ibland känner att jag inte orkar ta en diskussion med människor som känner annorlunda. Men jag fick bra response från min lärare, så nu känner jag mig självsäker nog att lägga upp denna!

Kommentarer

Postat av: Emilia

Publicerad 2013-05-24 16:50:03

Åh, fan vad bra skrivet Rebecca. :) jag håller helt med dig. Det är ganska sjukt hur det faktiskt är okej att vara tjock men om man är vältränad och tänker på vad man äter så lider man av anorexia. Jag tycker det är sjukt.

Svar: Åh, tack så mycket. Kul att du gillade det! :)
Rebecca Rehn

Postat av: Amanda - vardag,foto,inspo,inredning,tips,vlogg

Publicerad 2013-05-29 22:16:35

sjukt bra skrivet! Håller med dig helt, är helt sjukt att de är så i dagens läge. Många får säkert en tankeställare då det läser detta så jag undrar om det är okej att jag delar med mig av din essä på min blogg och länkar till din blogg? :)

För de skulle säkert få många andra en tankeställare och bra att veta!

Svar: Roligt att du uppskattar den! Självklart får du dela den på din blogg, blir väldigt smickrad! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela