Rebecca Rehn

Lördag

Publicerad 2013-06-15 16:38:40 i Allmänt

Såg ut att bli en slappardag till för mig idag, men var lite duktig och pallrade mig ut på en fem km promenad. Löpningen får vänta tills förkylningen är helt borta. Resten av dagen tänker jag dock inte göra mycket. Gå runt i min studentmössa (för att jag inte vill släppa taget om den riktigt ännu) och göra mig finare till morgondagens studentmottagning. Ska man ha klänning kan man inte gå runt med orakade och bleka ben..

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-18 13:01:18

Ska man ha klänning så kan man gå i orakade, bleka ben bäst man vill. Det gäller bara att fundera på varför man egentligen gör saker. Är det för att jag vill det, eller är det för att jag är lärd att tro att jag vill det och uppvuxen i ett samhälle där rakade bruna ben är idealet? Sen får man mixa hur man vill bruna, orakade? rakade, bleka? orakade, bleka? rakade bruna? spelar noll roll. kram.

Svar: För min del så är det bara för att jag vill det! Ingen i min närhet skulle nog bry sig om jag gick med orakade och bleka ben, men bruna och rakade är det jag trivs bäst med! Tack för en bra och viktig kommentar! KRAM på dig!
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela