Rebecca Rehn

Bildbomb - studenten

Publicerad 2013-06-13 23:31:06 i portratt

Vad jag har gjort sedan sist? Haft fullt upp med att ta studenten!! Och precis som för de flesta andra så är det en utav de bästa dagarna i mitt liv. Började med champagnefrukost i busbacken med alla andra studenter. Vid åtta gick vi mot skolan för Guldtrofén. Vi tävlade om vilka som fick springa ut på trappen först, och det var basket, volleyboll och dans som stod på schemat. När prisutdelningen var över åkte jag hem och fixade mig innan hela familjen åkte upp till Södra berget där jag möttes av en servitris med ett glas champagne och sen åt vi jättegod lunch!

Åkte vidare till skolan igen för att ha avslutning i aulan/klassrummet. Vi fick slutbetyg, jag fick stipendium för mina betyg på 6000 (!!) kronor, vi fick rosor av lärare och sen var det jobbig väntan innan vi fick springa ut inför flera tusen människor. Kramades med familjen och drack mer champagne innan det blev parad ner till torget där flaken väntade. 

Slutligen så blev det middag med familjen, sen förfest med klassen och till sist drog vi ned på Oscars och dansade till stängning! En fest som skulle vara i tre dagar, men för mig blev det bara gårdagen av flera anledningar. Nu är jag hemma i Sveg, och ska krypa ner och sova. GODNATT!

 

Kommentarer

Postat av: Vaiho~

Publicerad 2013-06-14 00:03:02

Vilka fina bilder! Lägg upp alla som kan vara värda att behålla/skriva ut på dropbox i Anasayfa!!!! (gör en ny mapp nu)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela