Rebecca Rehn

Ack du hårda liv

Publicerad 2013-06-18 16:46:16 i Allmänt

Om ni bara visste hur hårt livet är såhär efter studenten! Jag sover hur länge jag vill, äter lång frukost framför tvn, tränar, umgås med familjen och sen är vaken hur länge jag vill. Ändå är jag inte arbetslös, som sagt. Men mitt sommarjobb kräver inte att jag är på någon särskilt plats en särskilt tid. Sköter allt hemifrån datorn. Underbart! Och även fast det inte alltid kommer vara så här så njuter jag av varje sekund så länge det varar. Intalar mig själv att lugn och ro är jag värd efter den jobbiga våren som varit. Trodde på riktigt att jag skulle gå in i väggen där ett tag, mådde inte alls bra...

Var sega ben efter gårdagens backintervaller, så fick bli en powerwalk idag. Köpte med mig svenska jordgubbar och Celsius hem som jag nyss avnjutit på en filt på gräsmattan.

Kommentarer

Postat av: Linda [fotoblogg]

Publicerad 2013-06-18 17:27:02

Låter helt perfekt!
Förresten, skulle du kunna vara jätte gullig? Rösta då på mig i denna tävling http://ainaphoto.blogg.se/2013/june/finalisterna-till-fototavlingen.html#comment är nummer 13 och man röstar i "röstrutan" längst ner i inlägget. Gör du detta och skriver en kommentar i mitt senaste inlägg så får du en länk då tävlingen är slut! Skulle betyda mycket för mig, kram! :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-06-18 17:43:26

Riktigt mysigt!! Önskar jag också kunde tänka som du ett år efter studenten som det är för mig nu. Men nu är det riktigt tråkigt och dåligt med jobb som det gör blir dagarna bara längre och längre, tråkigare och tråkigare. Men försöker tänka som dig! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela