Rebecca Rehn

Feminism

Publicerad 2013-07-11 13:29:11 i Allmänt

Den här bilden cirkulerar på nätet efter gårdagens em-match, och det var nog länge sen jag blev så förbannad. Skulle kunna åka hem till var och en och slå in pannbenet på dem, för det lär ju knappast finnas mycket innanför. Det är inget nytt att män anser att damfotboll (varför DAMfotboll? Samma regler, samma planer, samma spel. FOTBOLL) inte är "riktig" fotboll, men det här är ju att gå över gränsen. Yttrandefrihet, mina damer och herrar, från sin fula sida.

Jag hoppas att era mammor läser era tweets, de lär bli jävligt stolta över sina söner. Jag hoppas era tjejer och fruar läser era tweets, de lär inse vilken man de har hittat. Jag hoppas att era döttrar läser era tweets, de lär känna vilken stark förebild de har att se upp till. Jag hoppas att hela Sverige läser era tweets, kanske de fattar varför feminism behövs och att vi inte är ett helt jämställt land. Jag hoppas att ni själva läser era tweets och förstår att ni inte är värdiga att kalla er själva för män. Fy fan.

Kommentarer

Postat av: Simon

Publicerad 2013-07-11 14:25:36

Helt sjukt att folk beter sig så. Fast jag är inte speciellt förvånad egentligen. Statistik säger att medelpersonen är osmart, så det är väl tyvärr bara att förvänta sig liknande. Det betyder ju så klart inte att det bör accepteras, men att bli chockerad av det finns det ingen mening med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela