Rebecca Rehn

Allmänt snack

Publicerad 2013-08-13 14:36:24 i Allmänt

Jag som var inne i ett sånt flow när det gällde bloggen där ett tag.. Har ökat så enormt i följare på Instagram samtidigt som bloggläsarna har minskat, så känns som att det är där jag ska lägga ner energi just nu. Annars så är mitt liv ett enda kaos just nu känns det som. Ena stunden är jag svinpeppad på att börja högskolan, andra stunden vill jag lägga mig i fosterställning, gråta och bara söka jobb istället. Jag har boende och jag har fått studielån så allt är ju klart..

Har precis gått en brorunda med Allis i spöregnet så det blev en dusch för både henne och mig när vi kom in. Ska göra en andra omgång kaffe nu, fortsätta lyssna på Aldrig vila-podcasts och skissa på jobb. Imorgon ska jag till Ljusdal och fotografera.

Så! Det var lite om mitt liv just nu. Nedan får ni senaste bilderna från Instagram.

 

Kommentarer

Postat av: Louise, Viktminskning

Publicerad 2013-08-14 14:48:45

Bra kost! Skriv gärna några nyttiga recept och tips på kost om du har några. Kost är viktigt och bra att ha kunskap om. Lycka till med pluggandet! :-)

Postat av: Linnea

Publicerad 2013-08-15 21:13:22

Hej, Rebecca först vill jag säga att du är så grym och du motiverar mig så mycket med din träning och Allt. Nu är det så här jag är en simmar och fotbolls spelare. Jag ska börja fara ut och springa och gå långa promenader så jag inte tappar konditionen till simningen. Då är min fråga vad ska jag äta för mat för bäst vikt nedgång och muskler, skulle också vilja veta vad jag ska äta efter träningen, springningen. Jag tränar fotboll 2ggr i veckan och ska nu börja att springa/promenera. Jag är fjorton år och vill börja
Gå ner i vikt och bygga muskler. Skulle vara jätte tacksam för svar! :) P.S du kan maila mig dina tips om vad jag ska äta och tränings tips :)

Svar: Hej Linnea!Jag skickar ett mail till dig någon gång under dagen med lite tips och så! Tack så mycket för dina fina ord! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela