Rebecca Rehn

Förlorade bilder. HJÄLP!

Publicerad 2012-04-29 11:58:01 i Allmänt

Med tanke på att jag har många fotointresserade läsare så söker jag hjälp här. Igår fotade jag diverse aktiviteter på min praktikplats, och när jag skulle lägga över bilderna på datorn så saknas runt 100 bilder!!! Jag kommer inte åt minneskortet, då det måste formateras för att fungera normalt igen. Jag har testat lite olika program för att försöka återställa bilderna, men inget funkar. Någon som har varit med om liknande, och hur löste ni det i så fall? Är helt jäkla desperat, då bilderna inte togs för privat bruk, utan ska levereras så fort som möjligt.

UPDATE:
Efter att ta testat en himla massa program så har jag nu räddat de flesta bilderna!


Önskelista

Publicerad 2012-04-26 07:49:14 i Allmänt

Eftersom jag fyller år om en månad så har min familj undrat vad jag önskar mig. Har inte vetat riktigt innan vad jag vill ha, då det inte spelar så stor roll, men här är det jag kan komma på i alla fall. Scrubs säsong 8, vit iPhone 4s, Desperate Housewives säsong 4 och framåt, plattång. Eftersom alla läser min blogg så blir det enklast att lägga ut det här!Och för er som väntar på att den här bloggen ska fyllas med lite nya bilder; det ser fortfarande lite mörkt ut på den fronten. Har alldeles för mycket att göra nu med körkort och praktik osv. Jag uppdaterar dock lite mer på min träningsblogg.

Fotoutställning

Publicerad 2012-04-14 14:06:39 i Allmänt

Tror inte att jag har skrivit det här på bloggen, men i sommar kommer jag ha min första fotoutställning här i Sveg! Runt 40 av mina bilder kommer man kunna skåda under hela juli i Ljushallen, och bilderna kommer vara tagna runt om i Härjedalen. Idag åkte jag och familjen till första destinationen: Lillhärdal. 

För mig känns detta väldigt stort, och förhoppningsvis kan det öppna en och annan dörr!
Körkort

Publicerad 2012-04-01 12:45:59 i Allmänt

Om två månader är jag arton år. Och det skulle vara så skönt att ha ett körkort i sommar. Så nu har jag tagit mig i kragen och börjat! Skrev in mig på körskola i Sundsvall i torsdags så efter påsk ska jag nog börja köra i stan. Förhoppningsvis kan jag köra upp första veckan i juni! Önska mig lycka till :)
Det jag egentligen ville ha sagt med detta inlägg är att mycket tid för bloggen kommer nog inte att finnas på ett litet tag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela