Rebecca Rehn

090608

Publicerad 2009-06-08 17:30:42 i Allmänt

Hade världens slappaste dag idag på skolan. På bilden fick vi bara städa ett skåp, och sluta 40 minuter tidigare. På no:n skulle vi bara skriva fördelar/nackdelar med preventivmedel och sånt. På so:n skulle vi bara rensa pärmen och sånt, fick sluta 20 minuter tidigare. Sen hade jag en håltimme på typ två timmar, så då var jag hemma och kollade på Vänner. Bestämde också vad jag ska ha på mig på fredag. Känns bra att jag lyckades bestämma det i tid.
Åkte iallafall tillbaka till skolan till tjugo i två och hade engelska i tjugo minuter då vi bara kollade på film. Efter det slutade vi eftersom att vi inte hade någon hemkunskap. Så jag, Marren, My och Lina stack på ica. Sen stack vi till lillön och satt där och drygade. Lina hittade några sniglar som parade sig, och så tvingade hon några andra att para sig.
Jag kom fram till att tekniskt sätt så våldtog hon dem.
Filmade iallafall dem när de höll på. Kvalitén är dålig eftersom att jag hade mobilkameran. Och jag är ju så smart så att jag har tappat mobilen i marken, så det är en svart prick mitt i bilden.Ikväll är det fysträning. Känner mig inte särskilt peppad, men eftersom att det numera är uttagning till varje match så måste jag pallra mig dit ändå. Jag hoppas verkligen att jag får spela i helgen.

Kommentarer

Postat av: Terese

Publicerad 2009-06-08 20:54:34

va bra :)

Händer denna kväll?

Postat av: Terese

Publicerad 2009-06-08 21:33:24

Låter nice.

Jag ska bara slappa och se på film :)

Vilken klass går du i?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela