Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Veckohandling

Publicerad 2015-05-04 19:50:25 i Allmänt,

Först och främst; ni får hojta till om mina inlägg om veckohandling är totalt ointressanta! Men för en "nybörjare" inom att äta nyttigt kanske det är svårt att veta hur man ska tänka när man handlar. Jag är ju ensam i hushållet, så för mig är det inga problem att det blir samma mat flera gånger i veckan, jag tycker bara att det är skönt att ha färdiga matlådor när jag springer mellan skolan och gymmet!
 
Den här veckan fick lax och kyckling följa med hem och kommer att vara "basen". Sedan blev det så klart en hel del grönsaker och lite frukt. Jag försöker variera mellan olika frukt och grönt varje vecka. Kvarg hamnade som vanligt i korgen, perfekt mellanmål eller frukost. Lågkalorisylten blandar jag med kvargen och hallonen toppar jag gröten med. Kokoschips slänger jag på där det passar, dvs typ överallt.. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-05-04 20:28:02

Dessa inlägg är favorit hos mig :)

Svar: Vad roligt! Då ska jag fortsätta med dem :)
Rebecca Rehn

Postat av: Nathalie

Publicerad 2015-05-06 15:21:04

Jag tycker du ska fortsätta! Man får massor av inspiration! Och lägg gärna upp fler matbilder också, det är superkul :))

Svar: Vad roligt, då ska jag notera det! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela