Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Dinnertime

Publicerad 2015-05-05 19:26:00 i Måltider,

Himalayasalt härifrån.
 
En lång dag har det varit idag. Började morgonen på gymmet med 20 minuter intervaller på löpbandet följt av massa stretching för främst höfterna. En dusch och massa kvarg senare var jag redo för fyra timmar föreläsning. Resten av dagen har jag ägnat åt plugg på ett café, tvätt och de senaste The vampire diaries avsnitten som inte har hunnits med förrän nu. Jag har sådan fruktansvärd dålig diciplin när det gäller att plugga när jag är hemma i lägenheten, så först nu sitter jag med böckerna uppslagna.. Tur att dagens middag gick snabbt att slänga ihop i alla fall. Det är det som är så underbart med lax tycker jag, det är gott precis som det är! Lite himalayasalt (otroligt gott förresten, ger mycket smak), svartpeppar och sesamfrön så är det klart sen :)

Kommentarer

Postat av: Julia

Publicerad 2015-05-06 09:33:18

Vart kollar du på vampire diaries?? Hittar inte mer än upp till säsong 4 någonstans så vore väldigt tacksam för svar! :)

Svar: Swefilmer.com har alla säsonger! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela