Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Back to basic

Publicerad 2015-05-18 13:41:10 i Måltider,

Måndag. Och jag skulle egentligen strax vara framme i Uppsala, men tog beslutet att hoppa över de två skoldagarna som väntade så att jag får vara hemma i över en vecka till! Just nu handlar det ändå mest bara om att nöta, nöta och nöta inför den stora tentan om några veckor!
 
Nackdelen med att jag är hemma är att jag har betydligt lättare för att spåra ur när det gäller kosten. Kylen, frysen och skafferiet är fyllt med saker jag aldrig har hemma i lägenheten och jag har tillgång till egen bil som tar mig till affären på ett par minuter. Och så klart yttre påverkningar, så som sällskapet. Men nu är det ny vecka, och jag försöker hitta tillbaka till mina rutiner som jag mår bäst av. Jag måste bara ta fram mitt jävlaranamma!

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2015-05-18 13:48:59

Gott det såg ut :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela