Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Wednesday workout

Publicerad 2015-06-10 16:56:54 i Allmänt,

New tanktop från H&M
 
Halsen gav med sig så blir ett gympass för mig ändå senare ikväll! Kan dock inte bestämma mig om det är ben och rumpa eller axlarna som ska få sig en omgång.. Det märks! Först ska jag vänta på att mannen slutar jobba så vi kan käka lax och massa rotfrukter. Efter studentfirande och födelsedagsfirande och allt vad det innebär, så längtar jag extremt mycket efter rutiner igen, särskilt när det gäller maten. Träningen kommer alltid naturligt, och görs alltid med glädje, men maten är det lätt att jag spårar med så fort rutinerna rubbas.

Kommentarer

Postat av: Rund är också en form!

Publicerad 2015-06-10 20:23:07

Varför välja, undrar jag...? :-D

Svar: Haha, jag har försökt det här med att träna flera muskelgrupper under samma pass, men det funkar aldrig för mig, tappar fokus efter halva.. Dessutom tränar jag så ofta så måste dela upp :D
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela