Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Vilt födelsedagsfirande

Publicerad 2015-06-01 11:56:54 i Allmänt,

Min tystnad igår hade man kanske kunnat hoppats berodde på rejält födelsedagsfirande, men riktigt så var det inte. När jag vaknade skakade jag en drink med aminosyror och tog mig ut på en promenad. Sedan bestod dagen bara utav en jäkla massa plugg och ett snabbt ryggpass som inte alls blev bra eftersom jag endast kunde tänka på.. Just det, plugg. Kommer bli helt knäckt om jag inte klarar den här tentan. Jag tycker att fysiologi är sjukt spännande och intressant, men det gäller att man ska förstå det också. Det är lite för mycket på lite för kort tid!
 
Men men, ska försöka sluta tjata om den där jäkla tentan. Men det är liksom den som tar upp min tid just nu! Alldeles strax ska jag iväg till skolan och göra en labb på testcykel, sedan får vi se om jag tar mig till gymmet eller om det blir raka vägen hem igen. Blogga ska jag i alla fall göra lite senare! Ha en bra dag så länge :}

Kommentarer

Postat av: Rebecca Nordenström

Publicerad 2015-06-07 02:21:51

Vilka aminosyror använder du/rekommenderar du? :)

Svar: Jag använder Fitnessgurus just nu! Tycker de är rätt överlägsna smakmässigt, i alla fall av de jag har testat. Päron kan jag varmt rekommendera! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela