Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Sommarlov

Publicerad 2015-06-04 13:02:10 i Allmänt,

Drömmer mig tllbaka till denna lunch just nu!
 
Då var det sommarlov då. Jag tar tyvärr sommarlov med en klump i magen och en enorm besvikelse och ilska. Tentan imorse gick inte alls bra, och klarar jag mot all förmodan den så kommer jag att börja tro på högre makter. Jag var så självsäker igår morse då jag kunde alla instuderingsfrågor utom fyra. Sedan mitt på dagen igår hittade jag 3 sidor till med frågor som vi skulle kunna, som jag på något sätt lagt i fel mapp på datorn! Självklart var det majoriteten utav dessa som kom på tentan.. Slarv från mitt håll, surt surt surt. Men men, det är väl inte värre än att jag får skriva omtenta.
 
Nu ska jag in till stan och möta upp mamma som kommer hit. Ikväll är jag tllbaka i Härjedalen igen, och då ska bloggen komma tillbaka till det normala igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela