Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Sommarfrukost

Publicerad 2015-06-16 09:37:51 i Måltider,

Fram tills igår trodde jag att jag skulle börja jobba idag, men jag har visst legat en vecka före så jag börjar inte förrän om en vecka! Blev en vecka extra sommarlov då i alla fall. Vaknade när André skulle iväg på jobbet vid sju, så då tänkte jag först köra lite morgonträning, men är aningen täppt i näsan så låg och drog mig en timme till. Får hem en ny produkt från Fitnessguru senare idag som jag så klart vill testa, så sparar energin till kvällen istället!
 
De senaste dagarna har jag inte haft någon som helst lust till att äta frukost, och särskilt inte gröt. Igår t.ex knaprade jag i mig ett halvt paket riskakor och en kopp kaffe.. Inte mycket energi där! Så idag återgick jag till en gammal favorit, chiapudding. Blandade kokosmjölk, chiafrön, steviadroppar med smak av caramel, kanel och lite vaniljpulver igår. Imorse toppade jag med hallon och banan! Ser ut som en riktig sommarfrukost, så att vi har ca 10 grader och storm ignorerar jag just nu...

Kommentarer

Postat av: Erika Lauri

Publicerad 2015-06-16 20:28:56

Det såg riktigt gott och somrigt ute, är det inte sommar ute får man fixa sommar inne ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela