Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Recension: One Pwo

Publicerad 2015-06-16 20:24:00 i Livsmedel, Tips,


Idag fick jag som sagt hem en rykande färsk nyhet från Fitnessguru, deras nya pre-workout! Självklart testade jag och André den vid dagens pass, och tänkte nu ge er en liten recension. Hoppas att det uppskattas! 
 
Smak: Den kommer i två smaker än så länge, äpple och cola. Jag valde äpple. Smaken är god, men den slår inte deras aminosyror som är ruggigt goda!
 
Innehåll: Produkten är fri från kalorier, laktos, gluten, kreatin, aspartam och synefrin. Det som lite kännetecknar pwos, så även denna, är att de har en "stickig" effekt, det är det beta-alanin som orsakar, så om du inte gillar den effekten bör du leta en produkt som är fri från just beta-alanin. Produkten innehåller också 300mg koffein, så den ger en rejäl skjuts. (Kan jämföras med en burk Celsius som innehåller 200mg koffein)
 
Effekt: Jag är ingen erfaren pwo-användare förutom Celsius, så har inget att direkt jämföra med. Men jag måste säga att produkten får tummen upp av mig! Jag brukar tycka att stickningarna är obehagliga när de blir extrema, men jag upplevde bara lite lite stickningar och de avtog rätt snabbt. Jag upplevde även att mitt fokus var betydligt bättre och helt ärligt så gjorde jag det bästa benpasset på flera månader idag med grym pump och kontakt! Om det är en slump eller har något med saken att göra vet jag dock inte. Men den här kommer jag att använda de dagar jag är extra trött, och behöver en skjuts i träningen, med tanke på mängden koffein. 
 
Har ni några frågor så hit me! Om ni är sugna på produkten så tycker jag att ni ska gå in på Fitnessgurus Instagram (@fitnessguru), där kan ni tävla om en hel årsförbrukning! ;} Annars finns den att köpa HÄR.
 
I samarbete med Fitnessguru.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela