Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Kontraster i livet

Publicerad 2015-06-13 13:18:17 i Allmänt,

Dagens frukost såg ut ungefär som gårdagens. Varför bryta ett vinnande koncept?
 
Just nu sitter jag med en ganska olustig känsla i kroppen. På tvn rullar nyhetsmorgon som fokuserar på det stundande prinsbröllopet och på datorn streamar jag liverapporteringen om det fruktansvärda mordet på Lisa Holm. Två så starka kontraster som fyller den här dagen.. Väntar i skrivande stund på polisens presskonferens.
 
Strax ska jag ut på dagens andra promenad. Jag älskar att kombinera promenader och kvalitetstid med vänner! Det blir lätt långt mellan gångerna man ses när man har sitt på varsitt håll, men på en timmes promenad hinner man prata om mycket, det blir inte att man istället sitter med mobiltelefonerna. Dessutom får man frisk luft och motion på köpet. Så vet du med dig att du har en vän du saknar och vill träffa, fråga om ni ska ta en promenad! Man blir ju så lycklig av sina vänner, och det gäller att vara rädd om varandra ♥

Kommentarer

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-06-13 15:41:49

Gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela