Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Inte så starkt avslut

Publicerad 2015-06-21 22:08:58 i Allmänt,

Min starka start på dagen slutade i en inte lika stark kväll.. Efter att hela familjen åkt däckade jag i soffan med en fruktansvärd mensvärk som jag alltid får leva med i två dagar varje månad. En annan sak som gör att jag inte känner mig så stark just nu är att jag har upptäckt en liten kalfläck på mitt huvud. Genast börjar ju tankarna flyga iväg om diverse sjukdomar och annat jobbigt. Jag hoppas att det endast har med stress att göra.. Någon utav er som har varit med om liknande? 
 
Men men, nu laddar vi inför en ny vecka! En vecka som innebär ett nytt jobb för mig, det ska bli roligt. Är inte så roligt att bara gå hemma varje dag på sommarlovet. En ny vecka innebär även nya, svettiga träningspass och god mat!

Kommentarer

Postat av: Emilie

Publicerad 2015-06-22 11:33:33

I know what you mean and I feel the same right now :( It sucks!

Postat av: Tula Hansson

Publicerad 2015-06-23 16:05:41

Det där med mensvärken känner man ju igen, inte dock med kalfläcken... Hoppas det inte är något allvarligt, kan vara stress kanske?

Nu till min fråga: Hur är det att plugga till fysioterapeut? :D Jag har varit insnöad på hälsa/träning ett tag nu och jag skulle verkligen vilja plugga något liknande, och jag överväger olika inriktningar. Men berätta gärna om utbildningen! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela