Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Följa John med myggorna

Publicerad 2015-06-20 22:24:22 i Träningspass,

När övriga familjemedlemmar drog sig ut för festligheter sippade jag på en Celsius och bytte om till träningskläder. Även fast jag varit lite täppt i näsan den senaste veckan så kunde jag inte hålla mig borta från en löprunda.. Började med rask promenad ner till vattnet som uppvärmning, därifrån började jag löprundan och när jag slutligen landade hemma hade 7 km löpning avverkats. Första gången på över ett år jag springer så pass långt! Verkar som att intervallerna har haft effekt! Men sprang för det mesta i skogen vilket innebär en jäkla massa mygg, så motivationen var typ att springa ifrån myggen, haha.

Kommentarer

Postat av: Rund är också en form!

Publicerad 2015-06-21 09:30:16

Det är inte så viktigt VAD det är som motiverar en, bara att man blir motiverad. Haha! ;-)

PS. Gör du dina inbakade flätor på dig själv? *lite avis i så fall* HUR GÖR MAN? Jag kan göra på andra, men inte på mig själv. Det blir ju helt bakvänt....?

Svar: Haha, exakt! ;)Det är faktiskt en utbakad fläta, inbakade kan jag inte göra, haha.. Och jag kan inte göra dem på andra, konstigt det där! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela