Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Meningen med livet

Publicerad 2015-06-27 20:06:01 i Allmänt,

Det måste vara detta! 

Skulle egentligen ha varit ledig i helgen, istället har jag tagit på mig extrajobb både idag och igår. Därför var det rätt skönt att bryta av med en ordentlig middag! Grillad pepparstek, halloumi, ugnsbakade rotfrukter, kall öl och rosévin. Allt avnjöts i sommarvärmen som äntligen kommit fram. Det måste vara meningen med livet!

Frukost

Publicerad 2015-06-25 09:21:01 i Måltider,

Min frukost innan jag drar iväg och fixar mina naglar! Hittade ett presentkort i helgen som snart går ut så måste ju passa på, har aldrig gjort något med mina naglar förrut. Efter det blir det jobb!
 
Åt frukost med Linda i måndags, då bjöd hon på fil med nötter, frön och hallon. Perfekt för mig som har haft svårt för frukost ett tag, så nu kör jag på det spåret ett tag, tills jag tröttnar antagligen haha.. Ha en bra dag hörrni!

Hallonglass

Publicerad 2015-06-24 21:26:59 i Måltider, Recept,

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag har som sagt börjat jobba så jag hinner knappt gå på gymmet eftersom öppetiderna inte är nå bra.. Men ska försöka komma in i det igen! Idag har jag hunnit dra in timmar på båda mina jobb samt gå en skogspromenad med André, hunden (och myggen) så nu avrundar vi denna kväll med hallonglass och proteinpudding! Glassen gjorde jag genom att mixa en avokado, massa frysta hallon, lite vatten och saften från en citron. En glass för dem som gillar surt!

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela