Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Träningsglädje

Publicerad 2015-07-15 19:40:32 i Allmänt,

Min första av två lediga dagar denna vecka idag, och jag hade ingenting planerat imorse när jag vaknade vid åtta. Det hade inte mamma heller så vid 10 bestämde vi oss för att vandra upp för slalombacken! Mamma for iväg och handlade massa frukt och så gjorde vi fruktsallad som vi packade i en väska. Vovven fick också följa med, och trots sina hela 12 år så var hon piggare än både mig och mamma under hela turen! Efter turen bjöd André mig på lunch ute och sedan har jag städat bilen.
 
Så det där grisiga gympasset som jag hade laddat för blev istället en svettig och jobbig promenad (pinsamt hur dålig kondition jag har), men ändå är jag mer laddad med energi nu än vad jag hade varit efter gymmet. Har insett hur jäkla snabbt sommaren har gått fram till nu, och att det inte är allt för länge kvar tills jag lämnar Härjedalen igen för studierna, så försöker njuta av allt det har att erbjuda. Och det här, det är ren och skär träningsglädje!!

Kommentarer

Postat av: Rund är också en form!

Publicerad 2015-07-15 20:37:59

Underbara foton för ett trailöga! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela