Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Onsdag

Publicerad 2015-07-09 19:44:53 i Allmänt,

Det var inte roligt att kliva upp vid 6 imorse.. Men väl på jobbet gick det hur bra som helst! Trivs så himla bra på mitt sommarjobb, vill nästan inte att det ska ta slut. Hur som helst var det lite svårt att ladda om inför gymmet, och det blev ett halvdant triceps/bål-pass med 15 minuter löpning som avslutning. Middagen efteråt var desto bättre - kycklingspett med ris och melonsallad.
 
Efter jobbet hämtade jag ut lite paket, bland annat beställde jag hem BCAA från Star nutrition eftersom den var nedsatt i pris. Jag valde "Refreshing lemon" som låter minst sagt lockande nu under sommaren, trots solen och värmens frånvaro. Den var absolut god, och innehållet kan jag inte heller direkt klaga på. Om ni inte redan märkt det älskar jag att testa olika varumärken och produkter!
Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. Börjar inte förrän 12 imorgon, så hade tänkt hinna med ett böjpass innan. Då behövs det mycket energi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela