Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Omega-3

Publicerad 2015-07-11 15:20:54 i Allmänt,

Hoppas att ni njuter av att solen äntligen har visat sig igen! ☀ Det har jag gjort! Laddade med det ovan inför ett gympass, men jag fastnade ute i solen så något besök på gymmet blir det inte idag. Funderar på att ta en löprunda istället innan det blir brakmiddag här hemma, men vi får se hur det blir med den saken.
 
Är det någon utav er som äter Omega-3 förresten? Jag har börjat på min första burk någonsin. Det var nog viktigare förr när jag aldrig åt fisk, men jag äter fortfarande inte fisk flera gånger i veckan som man kanske bör, så testar på det här i alla fall. Blev positivt överraskad över hur små kapslarna är! Har ju sett hur groteskt stora vissa kan vara, dessa är det inga som helst problem att få ner. Dessutom ger de ingen eftersmak av fisk. (Beställde dem härifrån)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela