Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Kickstart

Publicerad 2015-07-07 17:49:41 i Allmänt,

Nu tar vi och kickar igång den här bloggen igen va? De senaste två veckorna har varit fyllda med jobb, festligheter och kvalitétstid med pojkvännen och väldigt lite träning. Inget besök alls på gymmet faktiskt. Idag är jag dock ledig så drog iväg för att jobba lite på V-formen på ryggen, och jäklar så roligt det var! Ibland behöver jag en längre paus för att återfå motivationen och glädjen på gymmet. Min kropp behövde också få återhämta sig ordentligt efter en längre period med konstant träningsvärk och lite ork.
 
Men nu kör vi igång igen, utan något direkt mål, förutom att jag vill ha jäkligt roligt och vara stark. De ytliga målen som jag ständigt haft i bakhuvudet tidigare har börjat försvinna. Jag börjar inse mer och mer att livet och träningen är så mycket mer än hur man ser ut, och hur mycket gött det har att erbjuda. Så nu kickstartar vi denna nya träningsperiod med en positiv inställning! Hur har er sommar sett ut hittills? Mår ni bra?

Kommentarer

Postat av: Junitjej

Publicerad 2015-07-07 18:20:16

Härligt med en kickstart!

Svar: Verkligen!
Rebecca Rehn

Postat av: Sofia

Publicerad 2015-07-07 18:35:45

Bara bra försöker hålla igång så gott det går nu på sommaren men blir inte detsamma man tappar rutinerna lite eller vad tycker du? :)

Svar: Verkligen!! Särskilt när gymmet också har sommarlov och byter öppettider, det gör det hela mycket svårare :(
Rebecca Rehn

Postat av: Rund är också en form!

Publicerad 2015-07-07 21:02:57

Lite svalare (tack och lov).
På träningsfronten är jag nog i fas. Om bara min krånglande vad kunde bli helt återställd, så hade det varit 100 %-igt. :-)

Svar: Usch då, tråkigt när kroppen inte riktigt vill som skallen! Hoppas du blir bra snart :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela