Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Coolerpad

Publicerad 2015-07-27 17:34:59 i Allmänt,

Förra veckan var jag med i en Instagram-tävling där man kunde vinna en Coolerpad. Någon utav er som har hört talas om den prylen tidigare? Det hade inte jag, så blev väldigt glad när jag var en av de två som vann. Det är en produkt som håller shakern kall i upp till fem timmar! Jag brukar slänga i massa is i mina aminosyror innan jag sticker till gymmet, men den smälter ju snabbt. Denna fryser man, antingen i en extra behållare som finns till vissa shakers, eller så slänger man ner den i vad det man nu har blandat. Smart va?!

Den här dagen har sprungit förbi, men har hunnit med ett besök hos mormor och morfar samt att snygga till trädgården. Är bara den där löprundan kvar, men det får bli när solen gått ner en aning. Dumt att ge sig ut när det är som varmast, det misstaget har jag gjort förr!

Kommentarer

Postat av: Jagger

Publicerad 2015-07-27 17:44:49

Smart. En sån vill jag ha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela