Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Chokladdröm

Publicerad 2015-07-27 11:01:00 i Måltider,

Började min lediga dag med en rejäl sovmorgon, följt av frukost. Havregrynsgröt täckt med chokladkasein (använder double rich chocolate från Fitnessguru) och toppad med frysta hallon och tadaa.... De första jordgubbarna från våra jordgubbsland! Det är extremt sent i år eftersom vi har haft det så kallt här uppe, men imorse kunde jag plocka de första tre, och fler är på väg. Smaken på det här kaseinet är verkligen en dröm, var faktiskt tvungen att kolla om det innehöll socker. Men precis som jag trodde innehåller det istället sukralos och acesulfam-K.
 
Så fruktansvärt taggad på gym, men så klart så är gymmet stängt idag.. Får bli löpning eller hemmaträning istället. Vad brukar ni träna när ni inte har tillgång till gym? Kör ni med/utan vikter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela