Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Påfyllningslunch

Publicerad 2015-01-30 13:34:06 i Måltider,

 
Vilken underbar dag! Var så taggad på mitt träningspass när jag vaknade att det var inga problem att komma upp. Kokade gröt, drack en celsius och hämtade hem senaste avsnittet av Tyngre fredagsmys. Måndagar, torsdagar och fredagar är alltid bra, för då vaknar man upp till ett nytt podcastavsnitt. Måndagar och torsdagar är det Andreas och Alex som snackar tillsammans med en gäst och på fredagar är det de grymma atleterna Carina och Josefin som håller låda. Så det är ett tips till er som är intresserade utav styrketräning, om ni inte redan vet om detta fantastiska företag!
 
I alla fall så körde jag igång avsnittet och gick min 45 minuter långa promenad i solskenet till gymmet där axlar stod på schemat. Magen kurrade ordentligt när jag kom hem igen så då blev det påfyllning i form av kyckling, morötter, haricots verts, bönor, röd lök och ris! Jag hoppas att ni får en underbar fredag :}

The incredible facemask - recension & rabattkod

Publicerad 2015-01-29 20:02:12 i Allmänt,

 
Minns ni denna ansiktsmask som jag skrev om för ett tag sedan? Jag har nu testat den i en månad, och tänkte ge er en lite bättre recension än senast! Masken ska effektivt ta bort pormaskar, död hud och förebygga akne. Jag har som jag nämnt tidigare riktiga problem med min hy. Jag har dock aldrig hittat en mask som gör jobbet om man säger så, det känns inte riktigt rent efteråt och det ger ingen som helst effekt på hyn. Tills jag hittade denna..
 
Hur gör man?
Man applicerar masken med hjälp utav penseln på rengjort och torrt ansikte. Låt masken verka i ca 40 minuter. Då har den stelnat helt och du kan enkelt dra bort den. Ev rester går snabbt bort med varmt vatten.
 
 
Hur känns det?
Har man mycket små fjun i ansiktet så kan det kännas lite! Jag trodde dock att det skulle göra mycket ondare än vad det faktiskt gjorde. Tycker man att det gör alldeles för ont så ska det gå lika bra att tvätta av den med varmt vatten.
 
 
Hur blev slutresultatet?
Efter 4 veckor med denna mask (1 gång i veckan) är jag HELT såld. Jag har som sagt provat en hel hög med produkter för att få bukt med min akne, men aldrig hittat någon som faktiskt rengör på djupet. Den tar verkligen bort all död hud (det märks extra tydligt nu när det är vinter och jag blir jättetorr) så att ansiktskrämen man använder efteråt faktiskt går in i huden. Min hy ser renare ut, känns renare och är garanterat renare. Självklart försvann inte mina hudproblem på en månad, men jag upplever definitvt att jag har mindre akne och pormaskar idag och jag kommer fortsätta med denna mask för att se om jag en gång för alla kan få bukt med mina problem!
 
Om ni också är sugna på att testa denna mask så var Maybeauty så snälla och fixade fram en rabattkod till mina läsare! Ni får hela 30% rabatt på testpaketet som innehåller 5 ansiktsmasker, en pensel och en hudguide (ni hittar paketet här). Kostar i normala fall 249kr, men ni får det för endast 174kr om ni uppger rabattkoden "Rebecca30" :)
 
I samarbete med Maybeauty.

Testat på nya gymmet

Publicerad 2015-01-29 17:37:19 i Allmänt,

 
Idag var jag så himla träningssugen, så drog i väg till det jag antog skulle bli mitt nya gym. Ligger nära min skola så kommer nog att bli perfekt, dessutom får man provträna gratis i samband med terminstarten, så det måste ju utnyttjas! Så jag slängde i mig en väldigt lätt lunch och en celsius och stack sedan iväg. Och idag blev jag påmind. Påmind om varför jag föll för styrketräningen från första början. Efter att ha tränat ett år på ett litet gym som aldrig hålls efter, där saker aldrig blir lagade och som knappt har någon utrustning utöver fria vikter så var det helt underbart att kliva in på detta gym. Fräscha lokaler, fina maskiner och vikter, tvåsiffrigt antal skivstänger, en crossfitavdelning, gruppass och dessutom en jäkla massa grymma människor!
 
I 2 och en halv timme höll jag på med mitt ryggpass! När gjorde jag det senast? Det senaste halvåret har jag stuckit till gymmet och nästan velat få träningen överstökad så fort som möjligt, alltid under en timme. Det är ingen rolig känsla. Så nu kan det bara gå framåt och uppåt, när jag har grymma förutsättningar. Måste dit och köra ett pass till imorgon bitti innan mamma och Örjan kommer hit!

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela