Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Tips på löparskor?

Publicerad 2015-08-01 21:45:53 i Allmänt,

Den här arbetsdagen gick snabbt och smärtfritt, och när vi stängt butiken sken solen så tog med mig min vapendragare på en promenad. Börjar kännas att mina kära Asics sjunger på sista versen, de har ju trots allt hängt med i ett år och blivit använda i stort sett varje dag! Men jag känner mig lite lost i skovärlden, så tänkte slänga ut frågan till er; har någon tips på bra löparskor? Jag har ett pronerat steg så behöver lite extra stöd. Funderar på Nike eller Asics, men är öppen för förslag, så shoot!

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2015-08-01 22:31:12

Jag har ett par Asics GT-2000 som jag köpte i vintras, har precis som du lite pronation och så fick jag problem med benhinnorna i höstas, så ville ha så bra skor som möjligt. :) Jag har herrmodellen (helsvarta, dammodellen var nog rosa/lila) eftersom den passade min fot bättre. Dom har funkat sjukt bra!

Svar: Tack för tipset! Är den skon jag är inne på just nu! :)
Rebecca Rehn

Postat av: Julia

Publicerad 2015-08-02 12:32:13

Skulle inte rekommendera Nike som ett par löparskor då de är väldigt "mjuka" i sulan och gärna går ut sig och lätt blir sladdrig samtidigt som den inte ger så bra stöd. Jag skulle fortsätta satsa på Asics då de är helt fantastiska! Rekommenderar modellerna GT-2000, Gel-Nimbus, Gel-Kayano eller DS trainer. Besök en butik och testa vilken som känns bäst! ☺️👍🏼

Svar: Tack snälla för dina tips! Har haft flertalet Nike tidigare och faktiskt varit nöjd, men är man okunnig vet man inte riktigt vad man ska leta efter för "fel" heller, så jättebra att du nämnde det :)
Rebecca Rehn

Postat av: Sanna Eriksson

Publicerad 2015-08-02 18:34:26

Acis gel kayano är fett bra! Speciellt om du har en anpassad inläggssula = kärlek :-) Gå till en butik och prova ut din favvo! Den är helt klart värd dess pris :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela