Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Ledig torsdag

Publicerad 2015-08-06 20:22:05 i Allmänt,

Hade en träningsdejt på gymmet med Linda 06.00 imorse. Tror ni att min kropp ville det? Nej, haha! För andra dagen i rad stängde jag av alla mina alarm i sömnen och försov mig. Igår vaknade jag (som tur var) en halvtimme innan jag började jobbet och idag vaknade jag klockan 8, alltså två timmar efter utsatt tid.. Tror min kropp behövde lite sömn!
 
Men dagen har ändå ägnats åt en hel del träning. For iväg till gymmet första gången vid 14 för att köra ett pass, men det gick så fruktansvärt dåligt! Ingen fokus, ingen energi och ingen motivation. Så for faktiskt hem efter ett litet tag, ingen idé att fortsätta om man inte tycker att det är roligt. Tog istället en promenad där jag lyssnade på motiverande podcast. Därför bestämde jag mig för att...
 
Ge gymmet en andra chans! Jag gick dit med tanken att köra ett renodlat cardiopass, men efter 20 minuter testade jag ändå på att pumpa armar, och det gick så sjukt bra. Var i extas när passet var över. Nu är det bara att ladda om för jobb 7-16 imorgon innan det är dags att jobba på vingarna. Hörs imorgon!
 
Förresten, på de olika bilderna har jag mina senaste inköp från Better Bodies. Plaggen må vara dyra (jag köper dock bara vid kampanjpris) men de är så fruktansvärt sköna och värd varenda krona.

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2015-08-07 05:09:41

Vi kör igen när jag är tillbaka från le france 💃🏼

Postat av: Mitt liv 2.0

Publicerad 2015-08-10 17:52:29

Celsius Vilda Bär god!
Har du testat Noccos ny smak Hallon?
Jag köpte idag och ska prova i kväll.

Postat av: Alma

Publicerad 2015-08-17 17:42:10

Älskar verkligen din tröja från better Bodies, den rosa och svarta med långa armar som du har på bilden. Funderar själv på att beställa men tycker alltid att det är så svårt med storlekar, får man fråga vilken storlek du har? :)

Svar: Visst är den fin?! Så underbart skön också :) Jag tycker att den är normal i storleken, jag har strl M, och då sitter den lite tajtare över armarna och är mer loose fit i övrigt! Hoppas du blir nöjd med svaret! :)
Rebecca Rehn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela