Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Kvällsmål

Publicerad 2015-08-05 20:43:15 i Allmänt,

Här har ni mitt minst sagt smarriga kvällsmål! Har länge varit nyfiken på Walden Farms, men har läst både ris och ros om det och därför inte beställt det. Men så klickade jag ändå hem en flaska av chokladsåsen, utan några direkta förväntningar. Hur var den då? Självklart känns det på smaken att det inte är riktig choklad (jag menar, vad annars kan man förvänta sig från en kalorifri/sockerfri/fettfri produkt?), men jag tycker inte att den är så äcklig som många andra tycker. Kanske beror det på att jag inte har några problem med smaken av sötningsmedel. Det är dock ingen produkt jag kommer att använda i min dagliga kost.
 
Okej, tillbaka till kvällsmålet. Visst ser det nästan ut som en dessert? Det är som ni säkert förstår bara vaniljkvarg (den lilla burken, utan socker), färska jordgubbar och Walden farms chokladsås. Den mixen av smaker alltså, mm.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela