Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Frukostsnack

Publicerad 2015-08-12 11:04:04 i Allmänt,

Mina grötfaser kommer och går, oftast äter jag gröt undet hösten och vintern för att sedan gå över till något kallt och lite lättare under våren och sommaren. Ägg är en stor favorit för mig till frukost, stekta, omelett, äggröra, kokta, äggmacka osv. Men den senaste tiden har fil varit det som lockar. Vanlig, naturell a-fil. Imorse toppade jag den med lite hallonsylt (gör oftast egen sylt i första hand, annars blir det lågkalorivarianten som innehåller mer bär och mindre socker), fiberhavregryn, linfrön och russin. Till det blev det surdegsbröd med skinka, gurka och tomat.
 
Ännu en jobbdag väntar! Har två dagar kvar att jobba, sedan åker jag och mamma ner till västkusten och hälsar på min syster. Är bara några veckor kvar av mitt sommarlov, så dags att njuta lite av det också, inte bara jobba! :}

Kommentarer

Postat av: Erika Lauri

Publicerad 2015-08-12 12:48:01

Härliga bilder, jag är likadan, äter mycket varma frukostar höst/vinter och mer smoothie, kvarg och liknande på vår/sommar. Fast har inte reflekterat på att jag gör det fören nu :P haha

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-08-12 13:25:13

Så gott :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela