Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Fräknig och solbränd

Publicerad 2015-08-20 18:29:32 i Allmänt,

Är det såhär det känns att vara ledig när det är fint väder?! Jag jobbade min sista dag igår, så med andra ord är jag ledig en vecka nu innan skolan drar igång! Meeen, så ska ju jag skriva tenta nästa lördag så den kommer att gå åt till att plugga.. Tänkte att jag skulle vara ute i god tid denna gång och plugga flera veckor innan, men när man jobbar har man fasen ingen energi till att plugga också. Idag har jag solat för första gången i år så nu har min hudnyans gått från genomskinlig till lite lätt fräknig och solbränd! 
 
Har precis pumpat lite axlar på gymmet, och det gick så fruktansvärt bra. Att träna under tidspress är nog det ultimata för mig. Det blev en mix utav militärpress, arnoldpressar, hantellyft och drag till hakan. Det brände gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela