Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Dagens benpass

Publicerad 2015-04-26 20:56:42 i Träningspass,

Jag tränar, pluggar och sover. Typ så känns det just nu. Det är knappt så att jag äter. Av någon anledning har jag tappat aptitet helt, och får typ tvinga i mig mat 4 ggr per dag, för annars har jag ju inte energin till att träna, det vet jag. Är det någon av er som har upplevt det, att aptiten bara helt försvinner? Jag är ju det största matvraket av dem alla i vanliga fall.. Träningen däremot går jäkligt bra, imorse var det benen som fick plågas. Och efter ett gäng timmar med vetenskapliga artiklar som sällskap blev det en kort löprunda, mest bara för att få andas lite frisk luft! Benpasset såg ut såhär:
 
- Uppvärmning 10 minuter promenad i 10% lutning
- Raka marklyft 30kg, 10x4
- Sumosquats i smithmaskin 40kg, 10x3
- Leg extension 50kg, 6x3
- Bulgariska utfall 6x3
- Löpning 15 minuter i 2% lutning
 
Nu har jag packat väskan med träningskläder, lunchlåda, Celsius och skolmaterial. Tre dagar till, sen så kommer förhoppningsvis min mamma och lillebror till Uppsala! :} Ha det så bra hörrni!

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2015-04-27 16:40:46

Hej!

Jag har perioder dar jag helt tappar matlusten och kan ga en hel dag med bara ett par knackebrod i magen. Vad som ALLTID har varit ett problem for mig ar att jag aldrig kanner mig hungrig eller sugen pa mat efter traning. Jag tranar ungefar 5 ggr i veckan och maste varje kvall (tranar efter jobb) tvinga i mig mat for att inte bli illamaende och svimfardig nagon timma efter traning.

Sa det du kanner ar helt normalt skulle jag vilja saga, alla har vi perioder!

(Bor i USA sa sitter vid ett engelskt tangentbord..)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela