Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Celsiusdemo

Publicerad 2015-04-25 17:42:28 i Allmänt,

Den vänstra bilden på mig är ju så himla ocharmig, haha.. Hann inte riktigt sträcka på mig.
 
Hann inte blogga något igår, för det var så fullt upp. Hade ingen skola igår, så jag sov betydligt längre än vad jag hade planerat.. Därför blev det stressigt iväg till gymmet för att hinna med ett ryggpass innan jag skulle köra en demo för Celsius! Det här var min första demo, och det var SÅ roligt. Så många snälla människor som kom fram och pratade, trevlig personal i butiken och så självklart min "kollega" Lisa, som var minst lika trevlig! Det är det absolut bästa med att tillhöra det här företaget tycker jag, att alla som man möter och kommer i kontakt med är så snälla. Det är bara positiva människor som är med i Celsius-gänget och alla brinner verkligen för det dem pysslar med.
 
Idag har varit en mindre produktiv dag, det enda vettiga jag har gjort än så länge är att köra ett biceps- och tricepspass. Så nu måste jag ta tag i högen med plugg som växer. Hoppas ni har en fin helg hörrni! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela