Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Att få energi

Publicerad 2014-11-28 20:30:52 i Allmänt,

 
Denna dagen har varit fullspäckad med ärenden och hemmabestyr så som städning, sortering av skräp och kläder! Ett gympass med André och Gabbe hann jag också med. Var kom då all denna energi från? Jo, genom att jag startade dagen med en skogspromenad i det underbara vintervädret vi hade idag! Jag får energi från solen, från kylan som biter lite i kinderna, från vår hund som springer fram mellan träden och från de grymma atleterna jag oftast lyssnar på via tyngre radio! En bra start på denna helgen som jag hoppas blir full med bestyr och bra träningspass. Ha det så gott kära läsare!

Det kommer vara värt det

Publicerad 2014-11-27 17:06:36 i Allmänt,

 
Alla timmar på gymmet, alla dagar du vaknar med träningsvärk, all svett och kanske till och med någon tår. Det är så värt det i slutändan. Jag är långt ifrån mitt mål, en stark kropp med väldefinerade muskel, men för varje gång jag kan titta mig själv i spegeln och se framsteg så är det så jäkla värt det! Varje gång jag ser en förbättring får mitt självförtroende en boost. Det är aldrig några problem för mig att ta mig till gymmet, 6 dagar i veckan går jag dit med ett leende. Vet man vad man vill är det bara att kämpa för det, oavsett vad andra tycker och tänker! 
 
Önskar er en härlig torsdag, håll ut, en dag kvar till helg! Själv sitter jag och hoppas på att ett sms från Lina ska droppa in. Vi står på reservlistan till kvällens spinning, men än så länge är det bara en plats ledig.. 

På banan igen

Publicerad 2014-11-26 15:39:53 i Allmänt,

 
God dag! Är ett litet stressat inlägg jag skriver idag då jag är på språng, men tänkte ändå visa att jag lever. Träningsveckan är igång och det med grym energi och motivation! Jag är verkligen motiverad nu att bygga så mycket som det bara går fram till jul, sedan har jag bestämt mig för att försöka minska i fettprocent (då snackar vi inte tävlingsform utan bara så att musklerna börjar poppa). Den enda anledning till det är egentligen för att jag är nyfiken på hur jag ser ut under mitt kära fettlager. Jag ser mer och mer i speglarna på gymmet hur muskler börjar träda fram och jag tror att jag har mer muskelmassa än vad jag tror! Ska bli spännande :}
 
Idag fick jag hem två nya Better Bodies-linnen som jag fyndat på Tradera. Handlar sällan där, men de gånger jag gör det lyckas jag verkligen fynda! Dessa två var helt nya med lapparna kvar och jag fick dessa två för samma pris som ett kostar i butik. Tips tips! Det militärmönstrade invigdes självklart på dagens pass, biceps/axlar, som var både snabbt och intensivt. Precis laddat kroppen med lax och ungsrostade rotfrukter, tröttnar aldrig!

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela