Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Fota till kokbok

Publicerad 2014-03-31 20:00:00 i Allmänt,

En liten dröm som jag har är att en dag få fota till en kokbok. Jag älskar ju att fota och på senaste tiden har jag också blivit väldigt förtjust i att arrangera och planera matbilder! Då är det ju också roligt att ha fina burkar och skålar hemma. Idag har jag ett par lite finare behållare (som ni säkert sett både en och två gånger i bloggen) men här är några fler godingar ifrån Lagerhaus. Deras låga priser gör så att man kan köpa lite mer varje gång!

GLASBURK // SUGRÖR // ROSA SKÅL // SVARTVIT SKÅL // MARTINIGLAS
 

Mellanmål

Publicerad 2014-03-31 16:02:02 i Måltider, Recept,

Försöker pimpa mina mellanmål så gått det går för att det ska bli roligare att äta. Börjar bli lite less på kvarg och keso nu kan jag säga er! Dag 12 av 30 och det går framåt minst sagt! La upp en progressbild på Instagram (healthywithrebecca) imorse, kanske att den kommer upp här sen också.

Dagens första mellanmål blev keso toppat med äpple, kanel och valnötter.

 

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela