Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Stronger.se

Publicerad 2014-06-30 23:24:44 i Allmänt,

Halloj! Som ni vet så jobbar jag ständigt för att ge er grymma deals och erbjudande. Nu har jag fått chansen att ge er ett grymt erbjudande via Stronger.se! Hur kul?! Om ni inte redan känner till sidan så är det en webbshop med massor av snygga träningskläder för både killar och tjejer. Haha, faktiskt så köpte både jag pojkvännen varandras födelsedagspresenter därifrån!

I alla fall: om ni uppger koden rehn10 så får ni 10% på hela köpet! Koden gäller under begränsad tid så passa på nu att beställa det där plagget du suktat efter så länge! Nedan ser ni några utav mina favoriter för tillfället:

Leverans från Fitnessguru

Publicerad 2014-06-30 14:37:00 i Rebecca shoppar,

Idag hämtade jag ut ett paket som Fitnessguru skickat till mig, tackar ödmjukast för det! Har fått chansen att prova deras nya aminosyror bland annat, som är fri från socker och kolhydrater. Ska bli riktigt spännande att testa den när jag blir piggare! Tänkte att jag skulle skriva lite mer om produkterna jag fick (klicka på namnet för att komma direkt till produkten).

One amino - en socker- och kolhydratsfri aminosyra som instas under träning för extra energi och uthållighet, samt förbättrad återhämtning och muskeluppbyggnad!

One whey bar - en proteinbar som är känd för sin goda smak och bra innehåll. En bar med fullvärdigt protein med ett högt biologiskt värde och innehåller samtliga essentiella aminosyror, EAA, och grenade aminosyror, BCAA.

One heat fatburner - denna produkt är framtagen för att ge maximal fettförbränning och energi under dagen samtidigt som ditt sockersug elimineras.

One whey protein - ett av europas mest sålda vassleprotein! Ett fullvärdigt protein med högt biologiskt värde. 

 

Att bryta vanor

Publicerad 2014-06-29 21:45:27 i Måltider,

Det där med att bryta vanor kan vara det svåraste som finns. En "dålig" vana som jag har är att jag går och brer de där två mackorna innan det är dags för sängen. Otroligt gott - ja. Men ganska fattigt på nyttigheter. Nu börjar jag bli ganska trött på att vara sjuk så boostar kroppen med vitaminer och vätska innan läggdags. En smoothie på naturell yoghurt, jordgubbar, banan, chiafrön, passionsfrukt och kokosolja. Och citronvatten!

 

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela