Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Dagens axelpass

Publicerad 2014-01-31 19:46:42 i Träningspass,

Vet inte om det är min nya PWO (jag använder DENNA) som är riktigt grym eller vad det är, för dagens pass.. Wow! Det gick så himla bra. Klart att jag var trött i musklerna på slutet, men inte alls som jag brukar, då jag nästan blir trött redan vid andra setet. Var helt själv på gymmet också, är väl kanske bara jag som tycker att en ultimat fredagskväll inleds på gymmet och i bubbelpoolen?! Avslutar den gör jag i soffan med en liten godisskål framför en film. Hoppas ni får en mysig fredag!

Såhär såg dagens pass ut (kör oftast 6x3):

↪ Upprätt rodd
↪ Militärpress
↪ Kabellyft åt sidan
↪ Hantelpress
↪ Hantellyft åt sidan
↪ Hantellyft framåt
↪ Skivstångspress
↪ Tryndrag (både uppifrån och nerifrån)

 
 

Leverans från Sverigeprotein

Publicerad 2014-01-30 20:54:06 i Rebecca shoppar,

Nu tänkte jag visa er vad som fanns i paketet jag fick från SverigeProtein! Klicka på namnet för att komma direkt till produkten.

- Muscle Speed - En PWO som ger dig en energikick innan träningen och som gör att du orkar mer! Den är helt kolhydratfri och passar perfekt under diet. Jag tog smaken vattenmelon, och jag älskar den! Fick en liten kick, men inte överdrivet mycket, därför ska jag testa 2 skopor imorgon!

- Amino Arginine - 100% L-arginin för prestationsförmågan, perfekt för de som eftersträvar bra muskelpump. (Och det vill man väl, biff som man är ;)). Utan smak, så jag trodde det skulle vara som att klunka vatten, men det var det INTE, det var riktigt äcklig smak. Blir till att mixa egen sportdryck och blanda tillsammans med detta! Får återkomma med vad jag tycker om effekten.

Sedan var de snälla att skicka med gratisprover, shaker och ett mobilskal (som jag tyvärr inte kan ha då det är till en iPhone 5, snyft!)

 

Grymma kampanjer

Publicerad 2014-01-30 14:41:00 i Allmänt,

Om det är något ni verkligen borde utnyttja så är det att SverigeProtein är i sin uppstartningsfas; de släpper grymma kampanjer titt som tätt! Idag är det kampanjerna nedan som är släppta och jag tror att särskilt F#cked Up kommer att gå som smör i solsken. Jag fick själv en leverans från Sverigeprotein idag som jag ska visa lite senare!

Jag hoppas förresten att ni inte tycker att det blir för mycket "reklam" över det hela, för mig handlar dessa inlägg om att jag vill kunna erbjuda er bra produkter till ett så pass bra pris som möjligt!

 

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela