Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

100kg i marklyft

Publicerad 2014-12-30 19:42:39 i Allmänt,

 
Så satt det där!! På första försöket drog jag upp 100kg i marklyft, och därmed är mitt mål med 2014 avklarat! Fick inte den ultimata uppladdningen då det inte blev någon riktig lunch och sedan stod vi still vid en bilolycka där mamma och Örjan fick hjälpa till ett bra tag så när vi kom hem tröck jag i mig nötter och en Celsius och sedan bar det iväg. Men med bra coachning från min kära pojkvän drogs hundringen upp relativt lätt. Nu måste jag fundera på 2015 års mål, detta år ska bli ett grymt träningsår!

Söndag

Publicerad 2014-12-28 20:29:47 i Allmänt,


God kväll! Ber om ursäkt för min tystnad, blev en resa till Trosa i sista minuten. Har passat på att shoppa lite på mellandagsrean bland annat! 

Ikväll blev jag så rastlös, som jag alltid blir när jag är borta från gymmet, men som tur är står det en roddmaskin här i lägenheten så kvällsnöjet fick bli en timme på roddmaskinen. Tycker det är riktigt tråkigt med rodd, men med Tyngre radio i lurarna gick det snabbt ändå! Just nu sitter jag fortfarande med lite kramp i trapsen, så nog tog det allt. 

Imorgon far vi upp mot Norrland igen och efter en heldag med galningar på mellandagsrean känns det ganska skönt att bo mitt ute i skogen.. Vi hörs imorgon!

Hej mitt vinterland

Publicerad 2014-12-25 17:20:53 i Allmänt,

 
Halloj på er! Hoppas ni hade en fin julafton med alla era nära och kära! Jag hade som vanligt ett väldigt mysig dag med vår lilla släkt. Idag bjöds det på strålande sol och 25 minusgrader. Självklart kunde vi inte hålla oss inne i det vädret så hela familjen drog på sig kläder och så fick det bli en härlig vinterpromenad där det bet rätt gött i kinderna!
 
Gymmet är stängt sedan två dagar tillbaka och jag försöker njuta av att vila, men det är helt otroligt vad rastlös jag blir.. Springer omkring och städar, rensar och tvättar. När jag tänkte dra fram dammsugaren sa mamma snällt "men inte nu va..? Nu ska vi ju dricka glögg.". Nu börjar dock lite förkylningssymptom krypa fram så resten av kvällen blir det vila, och så vaknar jag förhoppningsvis pigg imorgon och redo för gymmet igen!!

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela