Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Idag är min dag

Publicerad 2012-05-31 10:04:58 i Allmänt,

Lägger väl upp detta här också då, med tanke på att jag inte kommer uppdatera något på några dagar. Åker hem till Sveg idag, och blir hemma över helgen. Firas av familj och vänner, och så ska jag även jobba lite. Mitt första fotouppdrag i sommar. Spännande!

Ha en bra helg, så hörs vi på söndag!


Marklyft

Publicerad 2012-05-29 13:27:40 i Övningar,

Har klarat mig undan förkylning förvånansvärt bra den här vintern och våren, just tack vare träning. Men nu så har även jag drabbats. Varit sjuk i snart en vecka, så börjar bli lite less. Speciellt eftersom mitt gymkort går ut på torsdag, vill ju bara iväg nu... Men här kommer en bra övning till er! Allt material är taget ifrån muscles.
Förberedande: Ställ dig stadigt med axelbrett eller bredare avstånd mellan fötterna. Se till att fötterna ligger rakt längs golvet så att hela fötternas yta vidrör golvet. Böj dig ner och låt stången vara tätt intill benen och greppa skivstången med ett överhandsgrepp med axelbrett avstånd.

Utförande: Lyft upp skivstången i en kontrollerad rörelse tills skivstången når knähöjd och du börjar nu räta ut överkroppen. När du rätat ut överkroppen återgår du kontrollerat ner till utgångsläget och upprepar övningen.

Kom ihåg:
Att alltid ha rak rygg och spänd mage under övningens utförande. Genom att mixa överhands och underhandsgrepp får du bättre grepp och kan lyfta mer.

Övningen stimulerar:


Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela