Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Fyllt kylen

Publicerad 2012-07-31 20:08:30 i Allmänt,

Blev en kortare löptur idag, och på vägen hem passade jag på att gå in på affären och köpa lite kvarg som jag äter till mellanmål, och turkisk yoghurt till frukost. Snodde tipset att äta turkisk yoghurt till frukost av min fina vän Anna, som gör det, och säger att det är jättegott. Så får se om det stämmer då! ;}

Kaloritabell, del 1

Publicerad 2012-07-28 17:01:44 i Allmänt,

Har satt ihop en liten "kaloritabell" där ni kan se hur mycket kalorier saker och ting innehåller. Del 1 är frukt och bär!
Källa: Appen Slanka
 
 

Kvällens pass

Publicerad 2012-07-27 21:09:31 i Träningspass,

Stack ut på en löprunda + lite intervaller idag också. Och det är sjukt vad ont jag har i benhinnorna (tror jag att det är) nu! Orkar inte ha ont nå mer, jag vill bara träna. Har inte råd att gå till en löpklinik samt att köpa dyra skor/sula. Men vill jag fortsätta löpträna så här mycket så har jag väl inget val...
 
Testade förresten appen RunKeeper idag, som har blivit så populär. Men den funkade inte så bra för mig. Rundan jag sprang var 4-5 km, men appen visade 13 km?! GPSen måste ha blivit förvirrad eller nåt, med tanke på att jag springer en bit i skogen.
 

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela