Healthy with Rebecca

Kontakt: healthywithrebecca@hotmail.com

Mat i överflöd

Publicerad 2015-08-30 08:39:13 i Allmänt,

Godmorgon! Innan frukosten ens ligger i magen tänkte jag fresta er lite med ett inlägg tillägnat mat, och jäkligt god sådan..  Som jag skrev i fredags skulle jag och mamma käka en god middag, och vi valde en italiensk restaurang som serverade den godaste pizzan jag någon sin ätit. Kycklingfilé, färsk spenat, pinjenötter och soltorkade tomater. 

Igår efter att jag och mamma lämnat Uppsala och åkt till Trosa gick vi ut och åt tillsammans med Örjan. Herregud.. Så gott! Jag började med en toast skagen, och till huvudrätt blev det en black angusburgare, det kan ju inte bli fel! Att bränna massa pengar på krogen förstår jag inte, men det här, det här är värt varenda krona.
 
Idag ska vi strosa runt på IKEA, och jag ska försöka hitta lite fint till lägenheten, göra den mysig inför hösten.

Hotellträning

Publicerad 2015-08-28 17:19:33 i Träningspass,

Så var man tillbaka i Uppsala igen då! Jag och mamma bor på hotell inatt, så självklart var jag tvungen att testa på gymmet en snabbis. Hotellgym är sällan något att hurra över, men detta hade i alla fall ett löpband, en cykel, hantelställ, bänkpress och cable cross att erbjuda. Började passet med några snabba intervaller, för att få upp lite puls och svettas lite. Sedan gick jag över till cirkelträning för axlarna. Dessa övningar var med i cirkeln:
 
- Hantellyft åt sidan
- Hantellyft framåt
- Knäböj med hantelpress
- Militärpress
 
Jag körde 5 set och 15 reps på varje övning, så efter ca 40 minuter rann svetten och jag traskade nöjd upp till hotellrummet igen. Nu inväntar jag bara mamma, sedan ska vi nog gå ut och käka en riktigt god middag! Önska mig lycka till på tentan imorgon förresten!

Om

Min profilbild

Rebecca Rehn

En tränings- och hälsoblogg som fokuserar mycket på recept och tung styrketräning, men även välmående i stort. Jag som driver bloggen heter Rebecca, är 21 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Härjedalen, men studerar just nu till Fysioterapeut på Uppsala universitet. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela