Rebecca Rehn

Projektredovisning (film)

Publicerad 2013-05-21 13:06:00 i Videoklipp

Bad Tilda filma vår projektredovisning igår, mest för att mamma skulle kunna se eftersom det kändes onödigt för henne att åka 23 mil enkel resa bara för det. Men är ganska roligt att ha kvar själv också!

Nu är företaget avvecklat och det känns så hiiimla konstigt. Det som har varit vår vardag de senaste 10 månaderna, att aldrig vara KLAR, utan alltid ha något som ska göras. Har varit det roligaste jag har gjort, även fast det har varit väldigt jobbigt många gånger. Har haft företaget med två underbara tjejer som många gånger under tre år har varit det som gjort att jag inte har gett upp, flyttat hem och börjat om på noll.

Haha, man blir nostalgisk så här på slutet. Men är så jäkla stolt över oss, och det får man vara!!

 

 

Kommentarer

Postat av: Susanne

Publicerad 2013-05-21 14:53:59

SÅÅÅ HIMLA IMPONERAD !!!!
Proffsigt, påläst, engagerat och intresserat från Eran sida. Vet att ni har lagt ner massor av jobb på detta och vill gratulera till erat strålande framträdande i går. Tack för att ni delgav det genom en film ! Är övertygad om att ni kommer att lyckas och nå framgång i era fortsatta karriärer. Guldstjärna till ert goda sammarbete och den glädje ni visat i projektet ! Kram på er/ Susanne

Postat av: Vaiho~

Publicerad 2013-05-21 22:58:37

Tack Susanne för den fina kommentaren! Det värmer i lill-hjärtat!
Och så SJUKT stolt över oss och att vi pallade hela året ut!

Postat av: Michaéla

Publicerad 2013-05-22 08:55:25

Himmel vad duktiga ni är! Bra jobbat! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela