Rebecca Rehn

February challenge

Publicerad 2013-02-06 17:20:00 i Träning och hälsa

Japp, nu kör jag igång en liten "utmaning" för mig själv. En månad utan godis, chips, snabbmat osv. Kanske det blir en längre period också, vi får se. Jag vill ha lite mer tonade muskler + att jag älskar att testa mig själv. Utmana mig själv att stå emot vissa saker, se hur kroppen reagerar, se om mitt humör håller en jämnare nivå, se om jag kanske får mer energi (känner mig trött mest hela tiden). Vill bara tillägga att jag INTE kommer sluta helt med kolhydrater. Det här är en månad utan sötsaker, inte utan riktigt mat. Kolhydrater är en viktig byggsten om man ska kunna bygga muskler!

Bilden nedan är min "före"-bild, och förhoppningsvis kan jag se lite skillnad om en månad. Jag kommer nog att uppdatera mer på Instagram än på bloggen om detta, så följ mig gärna där. Någon som är med mig?
Fyra månader kvar till studenten. Jag lovade mig själv i somras att ha tillräckligt bra fysik nu till sommaren för att kunna utbilda mig till PT (vare sig det fortfarande är min dröm då eller inte). Är stolt över mig själv, börjar likna nåt!

Kommentarer

Postat av: POOS

Publicerad 2013-02-06 18:12:42

FAN vad grym du är bruden! Jag hade lätt bokat dig som PT om du blivit det ;) Så grym ju!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela