Rebecca Rehn

Bloggen flyttar

Publicerad 2013-08-22 14:19:37 i Allmänt

Japp, nu tar jag ett "stort" steg. Jag flyttar min blogg till en annan portal. Nattstad kontaktade mig och gav ett lockande erbjudande, och kanske är det denna förändring jag behöver för att få tillbaka blogglusten igen. Har kontaktat Bloglovin för att ordna så att mina följare hänger med till den nya bloggen.
Håller även på att prata med Binero så att min domän följer med. Men så länge är adressen NATTSTAD.SE/REBECCAREHN. Innehållet kommer förbli det samma osv osv. Hoppas ni hänger på!

Puss och kram

17 aug 2013

Publicerad 2013-08-18 11:49:04 i Allmänt

Gårdagen var en allmän slödag med undantag för en liten promenad med hundarna. Åkte till Sveg på eftermiddagen där vårt område hade gårdsfest. De hade dukat upp långbord mitt på gatan, och vissa satt kvar även när klockan börjat närma sig ett. Jag och André däremot satt inne i värmen och kollade på film. Pain and gain (som får... 2,5/5 apelsiner) och Iron man 3 (som får 4/5 apelsiner).

 

Allmänt snack

Publicerad 2013-08-13 14:36:24 i Allmänt

Jag som var inne i ett sånt flow när det gällde bloggen där ett tag.. Har ökat så enormt i följare på Instagram samtidigt som bloggläsarna har minskat, så känns som att det är där jag ska lägga ner energi just nu. Annars så är mitt liv ett enda kaos just nu känns det som. Ena stunden är jag svinpeppad på att börja högskolan, andra stunden vill jag lägga mig i fosterställning, gråta och bara söka jobb istället. Jag har boende och jag har fått studielån så allt är ju klart..

Har precis gått en brorunda med Allis i spöregnet så det blev en dusch för både henne och mig när vi kom in. Ska göra en andra omgång kaffe nu, fortsätta lyssna på Aldrig vila-podcasts och skissa på jobb. Imorgon ska jag till Ljusdal och fotografera.

Så! Det var lite om mitt liv just nu. Nedan får ni senaste bilderna från Instagram.

 

Mysdag

Publicerad 2013-08-10 18:27:27 i Allmänt

Jag och mamma är ensamma i helgen så vi bestämde oss för att ha en riktig slapphelg och göra precis vad vi kände för. Började dagen framför tvn med en caramel macchiato sen har vi plockat blåbär för hela slanten! Två timmar och över 20 liter blåbär senare var vi svettiga så blev ett dopp i Svegssjön. Nu blir det middag, och sen inte mycket mer än så!

 

New: nike pro

Publicerad 2013-08-07 18:53:30 i Nytt

Dessa har varit slutsålda i min storlek överallt hur länge som helst. Men igår så lyckades jag få tag på ett par innan de återigen försvann ur lager! 299:- fick jag betala för dessa, och de är värda varenda krona. De är inte bara snygga, utan väldigt sköna också, jämfört med många andra tighta löparshorts.
Älskar förresten att mina benmuskler börjar bli tonade. Vill inte ha pinnsmala ben eller s.k "thighgap". Vill ha muskulösa ben, så mycket snyggare enligt mig!

 

Härjeåsjöns lantgård

Publicerad 2013-08-04 16:00:38 i Allmänt

Idag har vi besökt ett utav de mysigaste caféerna som existerar, tror jag. Och det är beläget bara ett par mil hemifrån. Det är en familj som driver en jordgubbsodling, och nu driver de även ett gårdscafé. De plockar ca 700 liter jordgubbar varje dag! Utsikten är fantastisk och det är riktigt mysigt att sitta och fika i närheten av alla djur som rör sig på gården. Ett tips till både turister och härjedalingar som vill gynna lokal verksamhet!

 

Welcome august

Publicerad 2013-08-01 17:36:40 i Allmänt

Dagarna flyger iväg, särskilt när man ofta drunknar i seriernas värld som jag. Snart kan jag checka av Pretty little liars på listan över sedda serier. Första säsongen var lite... B. Men en bit in på andra börjar jag fastna!
Helt sjukt att det är augusti redan förresten. Har införskaffat höstens skönaste jeans i alla fall, ett par Dr Denim. De förtjänar dess goda rykte! De finns att köpa HÄR bland annat.

Finland - dag 4

Publicerad 2013-08-01 12:08:05 i djur

En heldag på stranden följt av en skön sommarkväll vid hästhoppningen. Har märkt att hästar inte är min grej att fota heller, haha. Man måste nog ha ett litet intresse för det man fotar ändå..

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela