Rebecca Rehn

Nytt upplägg

Publicerad 2013-04-21 15:15:33 i Träning och hälsa

Nu när en del kurser i skolan har börjat lugna ned sig (medan andra lärare verkligen tänker köra 110% ända fram till slutet...) så kommer jag ha mer tid för träning. Eller, jag tänker ta mig mer tid snarare. Nästan bara en månad kvar av mitt gymkort och tills jag flyttar härifrån igen, så nu måste jag lägga i en ny växel om jag ska få några resultat.

Så jag ska försöka hålla mig till detta upplägg: en PW på 3-4 km varje morgon innan frukost och skola. Det kommer att bli den största utmaningen, då jag är så morgontrött. Sedan går jag som vanligt till/från skolan (totalt fem km ungefär) När jag klämmer in gymmet kommer att variera, beroende på om jag har sovmorgon eller slutar tidigt, har i stort sett alltid något utav dem. Kommer att ha två vilodagar från styrketräningen. 

Började med detta redan idag. Gick en PW i morse för att bestämma en bra rutt. Mycket uppför och nedför. Sedan frukost och efter det ett armpass. Nu blir nog en promenad till, för ungarna i det här huset går mig så förbannat på nerverna. Känner mig som en grinig tant, men om ni bara visste hur hemskt det låter i hela huset när de springer, hoppar och skriker HELA tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela