Rebecca Rehn

Min nya guldklimp

Publicerad 2012-05-20 12:08:19 i Nytt

Fick med mig denna hem från Tax Freen på flyget. Kan inte sluta lukta på den!! Fick den typ 300 kronor billigare än i butik, så gjorde ett riktigt klipp. Nu ska jag träna, plugga och handla innan jag sätter mig ner och redigerar bilder och skriver lite om hur vi hade det på Mallorca!


Nytt

Publicerad 2012-05-04 18:37:39 i Nytt

Häromdagen gick jag på stan och unnade mig lite nytt. Jeansjackan var jag lite osäker på i butik, men nu ångrar jag mig inte en sekund. Kommer nog ha med mig det mesta till utomlands.

Testade även på att sola solarium för första gången. Har väldigt lite pigment, så solade 10 minuter för att skapa en liten grund, så att jag inte bränner mig det första jag gör när vi kommer till Mallorca. Men jag förstår verkligen hur vissa kan sola så ofta, för jäklar vad skönt det var! Tur att det är ganska dyrt, annars hade väl jag också blivit beroende.

Kan förresten inte fatta att vi åker på lördag. Vet att jag tjatar, men det var fem år sen jag var utomlands senast, så det här är verkligen välbehövligt! Där kommer det garanterat bli fina bilder. Jag åker inte hem förrän jag har fångat härliga semesterbilder och solnedgångar!

Ta vara på det du har

Publicerad 2012-05-01 18:20:56 i Allmänt

Då och då inträffar det saker som får en att tänka efter och ta vara på det man har. Nedan är några av de sakerna som förgyller min vardag.

Jag har de finaste vännerna man kan tänka sig både i Sveg och Sundsvall, en underbar familj, det går väldigt bra för mig i skolan, ett körkort är inte allt för långt borta, det är 11 dagar kvar tills jag sitter på flyget till Mallorca, jag har en väldigt bra praktikplats, i sommar ska jag ha min helt egna fotoutställning, om några månader ska jag bli moster för första gången, jag älskar att träna och har aldrig mått bättre rent fysiskt, om två månader åker jag till Finland som är mitt andra hem och peace&love är bokat.

Vad gör er extra glada?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela