Rebecca Rehn

Filmtips

Publicerad 2012-01-23 17:31:07 i AllmäntInglourious Basterds
GRYM FILM. Den skildrar två försök att mörda ledarna för Nazistpartiet, det ena planeras av en ung fransk-judisk biografägarinna och det andra av en grupp amerikanska soldater kallade "The Basterds". Jag tycker att det mesta som har med andra världskriget och liknande händelser är jätteintressant, så självklart gillar jag denna film. Bra story och väldigt spännande rakt igenom, även fast den är två och en halv timme lång. Dock passar den inte för dem som inte gillar mycket våld!
Trailer - Mer om filmenWalk the line
Denna handlar om Johnny Cash och June Carters liv. Biografiska filmer överhuvudtaget är ofta något jag fastnar för. Just denna fastnade jag lite extra för pga de grymma skådespelarna, det är bra musik rakt igenom och så är det en så bra och gripande story.
Trailer - Mer om filmenThe green mile
Vet inte riktigt vad jag skriva om denna. En så fin, men samtidigt otroligt hemsk film. Den utspelar sig på 1930-talet och handlar om en vakt på en fängelseavdelning där de som ska till elektriska stolen hamnar. En dag blir John Coffey intagen för att ha mördat två flickor. Dock visar det sig att han har väldigt speciella krafter.
Trailer - Mer om filmen

Porträtt

Publicerad 2012-01-19 13:07:19 i portratt

I brist på annat att visa får ni se fler bilder på Anna från i höstas. Tror att jag visat dessa redan, fast i svartvitt.

Till salu: Klänning & kamera

Publicerad 2012-01-16 17:40:21 i AllmäntSäljer nu min sjukt snygga klänning som ni såg på bloggen för bara någon månad sedan. Skulle väldigt gärna ha kvar den, men då den är för stor för mig så vet jag att den bara komma hänga i min garderob orörd.

Färg: Vinröd. Bilderna gör den inte rättvis. Mycket finare färg i verkligheten!
Skick: Som ny. Är bara använd en gång.
Storlek: S
Pris: 350 kr

Jag säljer även min kompakta systemkamera som jag har skrivit om i detta inlägg. Hör av dig för mer info om den!
Är du intresserad? Maila mig! rebeccarehn@hotmail.com

Nu jäklar ska det gymmas!

Publicerad 2012-01-09 16:02:54 i Allmänt

Igår fick jag nya träningskläder och gymkort på Friskis & Svettis av mamma! Så nu jäklar ska jag komma igång med träningen igen. Vill ha tillbaka konditionen och kroppen jag hade i somras. Men också för att sova och kunna fokusera på skolan bättre. Mina mål med träning kommer vara:
- Bättre kondition
- Bygga mer muskler. Främst i armar och rygg. Benmuskler har jag mirakulöst kvar sedan fotbollsåren.
- Gå ner några kilo

Men gymmet får vänta några dagar till för nu ska jag plugga stenhårt till nationella i matte b på onsdag!

3 dagar kvar

Publicerad 2012-01-05 15:07:21 i portratt

Försöker ta till vara på de få dagar som är kvar av lovet. Har inte fotat så mycket som jag önskat under dessa veckor, men inspirationen finns helt enkelt inte där. Tipsa gärna om bra fotobloggar jag kan läsa!


3 januari 2012

Publicerad 2012-01-03 14:51:26 i ovrigt

Less jag är på min kamera nu. Idag när jag var ute på fotorunda bestämde jag mig för att nu jävlar ska jag spara ihop pengar till en ny. Och ja, jag satsar stort. Canon EOS 1dx ska bli min. 55000 kommer ta tid att spara ihop, men vad är det för mening med att köpa en annan kamera som jag sedan kommer vilja byta ut om några år igen?
Canon eos 400d har varit en trogen vän i tre år, men nu är det dags att vi går skilda vägar!!


Nyår 2011/2012

Publicerad 2012-01-01 15:24:06 i Allmänt

Så skönt att 2011 är över. Det värsta året i mitt liv, hands down. Men nu är det nytt år, och allt sånt ska jag försöka lägga bakom mig. 2012 är 94ornas år!!

Gårdagen var bäst! Firades med de bästa brudarna, och även ett gäng härliga killar på slutet :)Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela